Tervetuloa Lasson kotisivuille!

 

Lahden seudun senioriopettajat ry on eläkkeellä olevien opetusalan ammattilaisten oma yhdistys. Yhdistyksemme jäsenet ovat Asikkalan, Hollolan, Hämeenkosken, Kärkölän, Lahden, Orimattilan ja Padasjoen senioriopettajia. Yhdistyksessämme voit löytää uusia ystäviä ja pääset mukaan sosiaaliseen verkostoomme. Yhdistyksemme on Opetusalan Seniorijärjestö OSJ:n jäsen. 

Tervetuloa mukaan!

 

Ajankohtaista 

Yhdistyksen vuosikokous järjestetään tiistaina 23.3.2021 klo 10 Lahden Upseerikerholla. Kokous järjestetään Teams- etäyhteydellä. Ilmoittautuminen sähköpostilla Riitta Keräselle rkeranen@outlook.com 12.3. mennessä. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa kokouksen liitteet ja linkin, jonka avulla voi liittyä kokoukseen. Ennen kokousta järjestämme harjoituskokouksen 16.3. klo 10, jolloin osallistujat voivat tutustua Teamsin käyttöön ennen varsinaista kokousta. Tervetuloa vuosikokoukseen!

 

Lasson jäsenille on tarjolla maksutonta digiapua. Jos sinulla on ongelma tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kanssa, voit pyytää digiauttajan kotiisi. Ota yhteyttä Raimo Lehtiseen, reimondt@gmail.com tai puh. 045 2007 558. 

Olli Jäppinen järjestää keilailun kaikille halukkaille myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. (olli.jappinen@phnet.fi)

Musikaali Jekyll ja Hyde saattaa toteutua keväällä. Mahdolliset päivämäärät voisivat olla torstai 15.4. tai perjantai 14.5. klo 13. Tiedustelut Leena Leppärannalta (lepparanta.leena@gmail.com)

 

    

Tuemme MLL:n Hämeen piirin toimintaa Lahdessa ja kannustamme jäseniämme toimimaan vapaaehtoisina koululaisten läksykummeina. Lisätietoja koordinaattori Tiina Rintala-Siiralta, puh. 044 599 0585 tai tiina.rintala-siira@mll.fi

 

                                             ********************************

Yhdistyksemme Facebook-sivut on avattu. Ryhmän nimi on Lahden seudun senioriopettajat Lasso. Voit siirtyä sivuille tästä, jos olet kirjautuneena Facebookiin HUOM! Ilmoittautumiset tapahtumiin tapahtumien järjestäjälle, niin olet varmasti osallistujien listalla!

 

 

                                          

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
seniorit(at)oaj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.